Disclaimer

 

 

Deze website van Woon in Balans is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Op enig moment is het echter mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is. Woon in Balans kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie op de website.

Dit document is een eenvoudige en begrijpbare vertaling van de privacywet en de AVG. Vanzelfsprekend is de toepasbare wet- en regelgeving altijd leidend en kunnen er geen rechten ontleend worden aan dit document.

Behoudens voor persoonlijk gebruik en niet-commercieel gebruik mag niets uit de teksten of illustraties op deze website zonder schriftelijke toestemming van Woon in Balans worden gepubliceerd, gedistribueerd, verzonden, overgedragen of verveelvoudigd. Voor zover er personen afgebeeld staan op foto's op deze website, verlenen zij geen toestemming om hun afbeelding in uitingen van derden te gebruiken.

Op deze website kunnen er hyperlinks naar websites van andere organisaties zijn opgenomen. Deze worden niet door Woon in Balans gemaakt en/of onderhouden. Woon in Balans aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.