Openstaande vacatures

Ben jij iemand met het hart op de juiste plaats, die gewoon snapt wat mensen met een "beperking" en/of "stoornis" nodig hebben en die geen behoefte heeft aan strak omlijnde procedures? Sta je sterk in je schoenen? Kun je binnen kaders zelfstandig werken? Solliciteer dan nu!

Woon in Balans biedt haar bewoners wonen in een kleinschalige woonvorm, middenin woonwijk de Reeshof in Tilburg. De kleinschaligheid biedt onder andere warmte en huiselijkheid. Bovendien bieden wij onze bewoners met onze aanwezigheid en nabijheid rust, veiligheid en persoonlijke aandacht.

Verdeeld over 4 woongroepen bieden wij bij Woon in Balans woonbegeleiding aan 25 bewoners variërend in de leeftijd van 18 tot en met 43 jaar. Tevens biedt Woon in Balans aan een aantal cliënten ambulante begeleiding.

Op dit moment staan er geen vacatures open, maar een sollicitatiebrief schrijven kan natuurlijk altijd. Kijk voor meer informatie op de vacature sectie van deze pagina en solliciteer direct door middel van het online sollicitatieformulier.