Daar waar de mens centraal staat!

Vacature (assistent) begel. mdw dagbesteding

update: 1 juni 2021

Op dit moment staat er een vacature voor een begeleidingsmedewerker dagbesteding open, dus ben je opzoek naar een leuke baan? Solliciteer dan door middel van het online sollicitatieformulier. 

(assistent) Begeleidingsmedewerker dagbesteding:

Ben jij iemand met het hart op de juiste plaats, die gewoon snapt wat mensen met een "beperking" nodig hebben en die geen behoefte heeft aan strak omlijnde procedures? Sta je sterk in je schoenen? Kun je binnen kaders zelfstandig werken? Solliciteer dan nu!

Woon in Balans biedt haar bewoners wonen en dagbesteding in een kleinschalige woonvorm, middenin woonwijk de Reeshof in Tilburg. De kleinschaligheid biedt onder andere warmte en huiselijkheid. Bovendien bieden wij onze bewoners met onze aanwezigheid en nabijheid rust, veiligheid en persoonlijke aandacht.

Verdeeld over 4 woongroepen bieden wij bij Woon in Balans woonbegeleiding aan 23 bewoners variërend in de leeftijd van 18 tot en met 41 jaar. Tevens biedt Woon in Balans aan een aantal cliënten ambulante begeleiding.

Als asistent begeleidingsmedewerker dagbesteding draag je er voor onze bewoners in bij dat zij een zinvolle dagbesteding hebben. Huishoudelijke taken behoren ook tot je takenpakket. De begeleidingsmedewerker werkt “zelfstandig samen” in een klein team.

Wat bieden wij?

  • Grote verscheidenheid aan bewoners en werkzaamheden;
  • Dankbaar werk binnen een enthousiast team;
  • Cao VVT schaal 30 tot 35

Wat verwachten wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding niveau 2 in de richting van zorg en welzijn, een creatieve richting of een daaraan gelijkgesteld diploma;
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de zorg;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep autisme;
  • Je bent in het bezit van een VOG;
  • Flexibiliteit, die naar onze mening inherent is aan werken in de zorg en de verscheidenheid van mensen. Maar ook flexibiliteit in de verschillende diensten die we hebben. Dagdiensten en avonddiensten, zowel in het weekend als door de week.
  • In het bezit zijn van een rijbewijs, ivm de mogelijkheid tot het rijden van onze groepsauto’s.

Is je interesse gewekt? Reageer dan snel!

Voor informatie kun je bellen met Gwendolyn Spapens op 06 46 42 28 78 of je stuurt ons je sollicitatie, eventueel aangevuld met cv (voorzien van pasfoto), door gebruik te maken van ons online sollicitatieformulier op de centrale vacaturepagina.